Stichting durf te dromen

De stichting

Over stichting durf te dromen

Stichting Durf te Dromen is een initiatief van Redouan el Yaakoubi, een Overvechter die wat wil betekenen voor zijn wijk. Redouan is in het dagelijks leven professioneel voetballer en heeft zelf ook aan de Universiteit Utrecht gestudeerd. Hij wil het verschil maken in Overvecht met zijn stichting. “Ik geloof niet dat jongeren uit ´achterstandswijken´ minder intelligent, noch minder talentvol zijn.” Samen met het team van de stichting probeert Redouan door begeleiding in schoolwerk en het stimuleren van talentontwikkeling het beste uit de kinderen van zijn wijk te halen, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. Dit doen zij vier dagen per week, in het buurtcentrum de Dreef, in Overvecht.

Doneren

Wat kan jij doen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te doneren én in te zamelen voor Durf te Dromen! Zo zal er tijdens de race een veiling zijn en kunnen jullie merchandise kopen. Verder juichen we het van harte toe als jullie als vereniging zelf manieren verzinnen om geld op te halen voor de stichting! Uiteraard is er een mooie prijs te verdienen voor het team dat het meeste geld ophaalt. Over de veiling staat op deze pagina meer informatie en de merchandise is te bestellen via de merchandise pagina van deze site.  Wil je direct geld doneren aan de stichting? Dan kan dat natuurlijk ook. Ga naar stichting-dtd.nl en doneer!

Veiling

Op 20 juni om 20:00 organiseren we via teams een veiling waarvan de opbrengsten naar Durf te Dromen gaan! Jullie vereniging heeft de link ontvangen waarmee je in de teamsopgeving komt. Hieronder vindt je een kleine selectie aan items die geveild worden. Als je wilt weten wat er verder geveild wordt, kom dan naar de veiling!

Gourmetstel
Bierglazen
De schoenen van Frank Korpershoek, clubicoon van betaald voetbalclub Telstar uit Velsen
FC Utrecht wedstrijdshirt